Ügyfeleink számára szívesen valósítunk meg szervezetfejlesztési projekteket is a szervezeti működés bármely területére pl. stratégiaalkotás, teljesítményértékelés, logisztikai rendszerek kialakítása, vagy bármi más olyan területre vonatkozólag, amely a gazdaságtudomány kereteibe illeszkedik.

A szervezetfejlesztés egy igényfelmérő beszélgetéssel kezdődik, amelyek során feltárjuk a résztvevő cégek jelen helyzetét, illetve az általuk elérni kívánt állapotot. Ezt követően a feltárt helyzet alapján javaslatot teszünk egy fejlesztési program megvalósítására.

Az igényfelmérés és az ajánlattétel ingyenes.

Az ajánlat tartalmazza az alkalmazott módszertant, a folyamat lépéseit, illetve ütemtervet, a várható eredményeket, a szükséges erőforrásokat és a díjazást. A terv, illetve ajánlat egyeztetését és elfogadását követően munkatársaink együtt dolgoznak az adott szervezet képviselőivel, és velük folyamatosan együttműködve alakítják ki a megfelelő megoldásokat a szervezet kihívásainak kezelésére.

A szervezetfejlesztést követően, ill. annak részeként általában egy tréningre is sor kerül a cég dolgozóinak tájékoztatása, illetve az új rendszerek alkalmazására való felkészítés érdekében.