A projekt célja a megyei kamarák által regisztrált 100 + 200 legsikeresebb cég támogatása kedvezményes képzési és szervezetfejlesztési programokkal a résztvevők versenyképességének további növelése érdekében.

A projekt keretében elérhető támogatások:

A megyei Kereskedelmi és Iparkamarákkal együttműködve az alábbi programokat ajánljuk a „Top 100+200” körében regisztrált vállalkozások számára:

1. Egy félnapos ingyenes vezetői készségfejlesztő program

2. Kedvezményes, a meghirdetett árainknál 10%-kal alacsonyabb áron biztosított további vezetőképző tréningek az alábbi témákban:

  • Vezetői szerepek és stílusok
  • Teljesítményértékelés a célok kitűzésétől a visszajelzés adásáig
  • Motiváció, delegálás, coachin
  • Kommunikáció és innovatív gondolkodás

3. Webinárok a fenti vagy más aktuális témákban (másfélórás, interaktív oktatás az Interneten)

4. Testreszabott képzések igény szerint

5. Szervezetfejlesztési tanácsadás igény szerint (pl. Stratégiaalkotás, Marketing kommunikáció, Teljesítményértékelési rendszerek kialakítása, Vezetői információs rendszerek létrehozása stb.)

Az igény szerinti szolgáltatások esetén az igényfelmérést online kérdőív segítségével és személyes beszélgetések keretében végezzük majd, amelyek során feltárjuk a résztvevő cégek jelen helyzetét, illetve az általuk elérni kívánt állapotot. Ezt követően a feltárt helyzet alapján minden érintett cég számára javaslatot teszünk egy fejlesztési program megvalósítására.

Az igényfelmérés és az ajánlattétel ingyenes.

Mit kell tennie ahhoz, hogy részt vehessen a “Top 100+200 Projekt”-ben?

Az alábbi gombok valamelyikének megnyomásával jelezze, hogy érdeklik-e a fent körvonalazott szolgáltatások:

IGEN, ÉRDEKEL.
MOST NEM ÉRDEKEL, DE ESETLEG KÉSŐBB IGEN.

Az “IGEN, ÉRDEKEL” gomb megnyomásával Ön egy olyan felületre jut, ahol néhány alapadat megadásával megerősítheti felénk az érdeklődését, ezek alapján mi személyesen is felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben most nem, de később esetleg érdekli a projektben való részvétel és az ingyenes, illetve kedvezményes támogatás igénybevétele, kérjük, nyomja meg a “MOST NEM ÉRDEKEL, DE ESETLEG KÉSŐBB IGEN” gombot, és a fentiekhez hasonlóan adjon meg néhány alapadatot. Mi az adott naptári évben fenntartjuk a lehetőséget az Ön számára, hogy ne maradjon le az ingyenes, illetve kedvezményes szolgáltatásokról.